آیا تا به حال نام حبه عناب و حبه سنجد را شنیده اید؟ شاید برایتان جالب باشد که با این خوراکی های خوشمزه و مفید در حوزه آجیل و خشکبار بیشتر آشنا شوید.
نحوه تولید حبه عناب و حبه سنجد
ساخت حبه عناب و سنجد به این صورت انجام گیرد که، با استفاده از پودر کردن عناب با هسته آن و سپس قالب گیری آنها و خشک کردن در شرایط خاص، حبه هایی بدون هیچگونه ماده افزودنی و به صورت کاملا طبیعی تولید می گردد . بهتر است بدانید در ساخت حبه سنجد نیز همین فرآیند تولید به کار گرفته شده است. این دو محصول مفید و طبیعی به عنوان یک جایگزین مناسب برای قند معرفی و شناخته شده و به عنوان همین نوع مصرف و به جای تنقلات مضر به بازار عرضه می شود. در فرآیند تولید حبه عناب برای طعم دار کردن از محصولاتی همچون زرشک، توت، زردآلو، زنجبیل و دارچین نیز استفاده می شود در واقع حبه های تولیدی هم ساده و تنها با طعم عناب است و یا مخلوط عناب با یکی از طعم های ذکر شده می باشد.
نحوه بسته بندی و عرضه حبه ها در بازار
حبه های سنجد و عناب پس از تولید و سپری کردن شرایط مخصوص به خود آماده بسته بندی می شوند. این حبه ها توسط نیروهای انسانی در بسته های متفاوت جایگذاری شده و سپس پلمپ و برچسب گذاری می شوند. در بسته بندی حبه ها از چندین ظرف متنوع استفاده می شود تا هم شکل بندی ظاهری بسته ها متفاوت باشد و هم اینکه وزن بندی آنها با هم تفاوت داشته باشد تا دامنه خرید برای مشتریان بیشتر باشد. در برچسب درج شده بر روی حبه ها مواردی همچون تاریخ تولید و انقضا، قیمت مصرف کننده و خواص دارویی محصولات ذکر شده است. این حبه ها توزیع و پخش ابتدایی شان از استان خراسان جنوبی و شهر بیرجند صورت می گیرد و می توان گفت تمامی خریدارن عمده برای تهیه به سراغ عوامل فروش این استان می روند.
چگونگی قیمت گذاری حبه ها
همانطور که گفته شد حبه ها در چندین بسته بندی وجود دارد در نتیجه قیمت گذاری هر بسته بستگی به وزن و یا تعداد حبه موجود خواهد داشت که عموما از بین این دو پارامتر، بیشتر وزن هر بسته ملاک قیمت گذاری آن می باشد.
چنانچه شما خواننده گرامی تصمیم دارید حبه های عناب و سنجد را در طعم های مختلف تهیه نمایید و یا می خواهید اطلاعات بیشتری در مورد این محصولات کسب کنید پیشنهاد می کنیم با مدیران مجموعه در ارتباط باشید.
منبع: http://annab.blog.ir
درباره این سایت